Choice Hotels RABATTKODE

Choice Hotels RABATTKODE / Choice Hotels RABATTKODER

Hold konferansen din hos Clarion Hotels til høsten – vi gir deg 10% rabatt!
Clarion Hotels tilbyr levende møteplasser med spennende atmosfære som gir deg muligheten til at nye ideer får plass til å gro i et kreativt miljø. Ta sjansen på å oppleve noen av våre hoteller til høsten og vinteren 2009 og du får 10% rabatt! Tilbudet gjelder på 20 hotell i Norden som passer for alle behov.
Hjertelig velkommen til Clarion!
Vilkår
Rabatten gjelder for konferanser som bookes og gjennomføres i perioden 15. august – 31. desember 2009. Dette gjelder kun for nybookinger og kan ikke benyttes til allerede bestilte arrangementer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller avtalepriser. Rabatten trekkes fra på eksklusive momspriser og gis ikke på alkoholholdige drikker.
Booking
Kontakt ønsket hotell på telefon eller via e-post, oppgi bookingkode: CLARIONCONF2009 for å få tilgang til rabatten.

Hold konferansen din hos Clarion Hotels til høsten. Choice Hotels  gir deg 10% rabatt!

Clarion Hotels tilbyr levende møteplasser med spennende atmosfære som gir deg muligheten til at nye ideer får plass til å gro i et kreativt miljø. Ta sjansen på å oppleve noen av Choice Hotels hoteller til høsten og vinteren 2009 og du får 10% rabatt! Tilbudet gjelder på 20 hotell i Norden som passer for alle behov.

Choice Hotels Rabattkode Vilkår

Rabatten gjelder for konferanser som bookes og gjennomføres i perioden 15. august – 31. desember 2009 på Choice Hotels. Dette gjelder kun for nybookinger og kan ikke benyttes til allerede bestilte arrangementer. Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller avtalepriser. Choice Hotels  Rabatten trekkes fra på eksklusive momspriser og gis ikke på alkoholholdige drikker.

Choice Hotels Rabattkode Booking

Oppgi bookingkode: Choice Hotels Rabattkode for å få tilgang til rabatten, i feltet for Choice Hotels tilbudskode.